Webinar Dragen

Webinar Dragen

Nu onze workhop over dragen niet door kan gaan i.v.m Corona maatregelen hebben we een goed alternatief gevonden:
De Webinar “kennismaken met dragen”, veilig vanaf je eigen bank te volgen. Nynke en Leontine laten je kennis maken met alle aspecten van het dragen van je baby. Wil je ook graag zo’n super hippe drager of mooie draagdoek gaan gebruiken, maar weet je niet hoe je een goede koop doet? Tijdens deze Webinar krijg je daar duidelijkheid over. Aan bod komen de verschillen tussen dragen met een doek of drager, hoe kun je de natuurlijk houding van je baby ondersteunen, en hoe draag je bij aan een gezonde ontwikkeling van beentjes, heupen en wervelkolom. De basis principes van veilig en snel knopen komen uiteraard ook aan bod.
Boek je na de Webinar een draagconsult, dan krijg je 10,00 korting!
Aanmelden kan hier….

Dit artikel delen