Betere borstvoedingszorg na de kraamweek

Betere borstvoedingszorg na de kraamweek

Veel moeders die borstvoeding geven, krijgen vragen of voelen zich onzeker in de 2e – 3e week na de geboorte van hun baby. De kraamzorg is weg, de verloskundige heeft het kraambed afgesloten en het Consultatieburo is nog niet in zicht. Zeker in deze rare Corona tijd kun je dan als nieuwe moeder wel wat extra support gebruiken. Verloskundigenpraktijk Liberis Libenter en het Borstvoedingscentrum gaan nog intensiever samenwerken om dit voor elkaar te krijgen:
De cliënten van Liberis Libenter  die bij het afsluiten van het kraambed borstvoeding geven worden door ons gebeld rond de 14e dag na de bevalling. Gewoon om te vragen hoe het met ze  gaat, of het allemaal lukt met de voedingen en of er nog vragen of onzekerheden zijn. Zo helpen we deze mama’s  op weg, mooi toch, die samenwerking!

Dit artikel delen