Borstkolf declareren bij de zorgverzekeraar

Een borstkolf gekocht bij de lactatiekundige (met NVL nummer) wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar
Check je polis of bel ons voor advies 06-1993 7323 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Geen onderdeel van een categorie

Bij een aantal zorgverzekeraars is het mogelijk om (een deel van) de aankoop van een borstkolf  te declareren. Kijk goed in je polis of dit zo is!

Gang van zaken bij de aankoop en het declareren van een borstkolf bij BVC Hengelo:

  • Je kunt zonder afspraak langs komen in onze winkel als je een borstkolf nodig hebt.
  • Je krijgt in onze winkel altijd uitleg over de diverse borstkolven die wij verkopen. Dit vind je op de rekening terug als (kolf)consult.
  • Besluit je een borstkolf bij ons te kopen? Dan krijg je de kosten van het (kolf)consult in mindering op het aankoop bedrag van de kolf.
  • Je rekent de borstkolf in de winkel af (contant of PIN) en krijgt de nota mee, die kun je indienen bij je zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar betaalt aan jou terug.
  • Koop je de borstkolf in onze webwinkel? Geef dan bij de opmerkingen aan dat je een nota voor de verzekering wil, dan zorgen wij dat alles er goed op staat om te declareren

Wil je “proefkolven”, d.w.z. kolven uit proberen voor je tot aankoop over gaat? Dat kan ook, maar daar maken we graag een afspraak voor. Proefkolven kost € 30,00 en wordt niet in mindering gebracht op het aankoop bedrag van je borstkolf. Hier lees je er meer over