Voor kraamverzorgenden: Dragen en hechten – Kolven

Bij Draagcentrum Twente kun je verschillende doeken en dragers uitproberen

[wpdreams_ajaxsearchlite]

[rev_slider alias=”slider-home”]

SCHOLING VOOR KRAAMVERZORGENDEN: KOLVEN, OVERPRODUKTIE EN TEPELHOED   –   DRAGEN EN HECHTING

KOLVEN, OVERPRODUKTIE EN TEPELHOED
KCKZ geaccrediteerd (3 punten)

Speciaal voor kraamverzorgenden organiseren we deze webinar. Er zijn veel veranderingen en ontwikkelingen geweest op kolf gebied de laatste tijd. Je kennis over kolven wordt afgestoft, opgefrist en aangevuld met de nieuwste inzichten.
Via deze online WEBINAR krijg je een presentatie over kolven, de techniek en de  nieuwste kolf apparaten. We nemen veel zaken door:
Hoe zit het ook alweer met het 2 fase systeem, welke kolf is geschikt om de melkproductie op gang te brengen.
Maar ook welke kolf merken zijn er, wat zijn de nieuwste apparaten (ken je de Elvie kolf al?), wat is een 3D borstschild?
En…. hoe zit het met hygiëne,open en gesloten kolfsystemen?

Vervolgens bespreken we het onderwerp overproduktie, wanneer is er sprake van te veel melk en wanneer is het fysiologische stuwing? Wat kun je als kraamverzorgende doen in die situaties. Hoe kun je goede begeleiding geven aan de kraamvrouw met veel melk.

Als laatste bespreken we het gebruik van een tepelhoed. Hoe weet je welke maat je moet gebruiken, wanneer zet je een tepelhoed in, wat zijn de voor- en nadelen ervan.

Wanneer Datum in overleg, minimaal 5 deelnemers
 
Aanvang: 19.30 (duur ongeveer 2 uur)
Locatie: Online webinar
Kosten: € 20,00 per persoon

Er zijn  3 accreditatiepunten toegekend voor deze scholing

Wij ontvangen graag je aanmelding op info@borstvoeding.biz  of via whatsapp 06-1993 7323

DRAGEN EN HECHTING IN DE KRAAMWEEK

Baby’s zijn graag dicht bij hun ouders, dan voelen ze zich veilig en geborgen.  Baby’s die gedragen worden huilen minder . Veel ouders zouden graag hun baby  dragen in een draagdoek of drager. Als kraamverzorgende kom je goed beslagen ten ijs als je weet waarom dragen belangrijk is, waarom dragen de hechting tussen ouders en kind bevordert en natuurlijk als je meer kennis hebt over hoe je een draagdoek of drager veilig gebruikt. Jij bent als kraamverzorgende de vraagbaak voor ouders op elk gebied, dus het is fijn als je over dragen de juiste kennis paraat hebt.

Speciaal voor kraamverzorgenden hebben wij een scholing over dragen en hechting ontwikkeld. De scholing bestaat uit een theoretisch deel over ergonomisch dragen en het verloop van het hechtingsproces. En uit een praktisch deel waarin je kennis maakt met een rekbare en geweven doek en met verschillende soorten dragers.

Om ook in Corona tijd deze workshop te kunnen volgen bieden we hem als WEBINAR aan, veilig vanuit je eigen huis te volgen dus.

Wanneer:  datum in overleg, minimaal 5 deelnemers
Aanvang: 19.30
Locatie: Online webinar
Kosten: GRATIS

Wil je je aanmelden? Stuur een mail naar info@borstvoeding.biz, dan overleggen we de datum. 

Er zijn GEEN accreditatiepunten aangevraagd voor deze scholing

Je hebt zojuist het product toegevoegd aan de winkelmand: