Voed, draag en koester je baby workshop ochtend

Bvc Hengelo is dé plaats waar je terecht kunt voor informatieve workshops

[wpdreams_ajaxsearchlite]

[rev_slider alias=”slider-home”]

5 OKTOBER 2019: VOED, DRAAG EN KOESTER JE BABY

5 OKTOBER 2019  10.00-13.00
VOED, DRAAG EN KOESTER JE BABY

Uit goede samenwerking worden mooie dingen geboren:
Liberis Libenter verloskundigen, Yoga docent Henriette Budde, draagconsulent Nynke Bos en lactatiekundige IBCLC Leontine Uijthof hebben de handen ineen geslagen om een interessante info ochtend samen te stellen voor jou. Ben je zwanger of hebben jullie net een kleintje? Dan nodigen wij je van harte uit.Na koffie/thee met iets lekkers verdelen we ons in kleine groepjes en kun je deelnemen aan 3 verschillende workshops. De groepjes rouleren, dus je kunt elke workshop volgen. Welke workshops zijn er?


BABYMASSAGE
Een massage is niet alleen fijn om te krijgen, maar ook om te geven. Door je baby te masseren verlicht je o.a. zijn/haar buikkrampjes, het werkt ontspannend, troostend en jullie leren elkaar nog beter kennen (hechting).Hoe leuk is het om vandaag met Henriette te ontdekken hoe jullie baby reageert op de massage.

MOEDERMELK AFKOLVEN
Een borstkolf is een handig hulpmiddel als je borstvoeding geeft. Hoe pak je het aan als je een keer zonder je baby op pad gaat, of als je weer gaat werken? Hoe maak je een voorraadje en hoeveel geef je dan? En een borstkolf kopen…doe je dat als je nog zwanger bent? of kun je beter wachten tot na de bevalling……en welke borstkolf is dan de beste?  Leontine laat verschillende kolven zien en geeft antwoord op al jullie vragen.

DRAAG JE BABY
In een draagdoek voelt je kindje zich geborgen…en jij hebt je handen vrij! Baby’s willen graag dicht bij je zijn, dan voelen ze zich veilig. Maar welke doek is nu het meest geschikt voor jou? Is dat een rekbare doek of een geweven en wat is eigenlijk het verschil? Nynke vertelt in deze workshop over de verschillende mogelijkheden die er bestaan. Ook kun je verschillende draagdoeken en ergonomische dragers zien en voelen.

We zijn deze dag te gast bij Liberis Libenter in ” De Praktijk”   J.J. Van Deinselaan 18 in Enschede. Jullie baby is natuurlijk ook van harte welkom.
De kosten zijn € 7,50 per persoon, neem jij je partner mee? Gezellig! Je partner betaalt slechts € 2,50

Zaterdag  5 oktober
10.00 tot 13.00
Liberis Libenter, De Praktijk
 7,50 p.p / 10,00 per stel

Inschrijven kan hieronder via je winkelmandje