download_1__big_image

Borstkolf Mom&E

Borstkolf Mom&E

124.95

In stock

124.95

Klein, handzaam en stil, dat is de borstkolf van Mom&E. De borstschilden (24 mm) zijn flexibel en hebben daardoor een goede pasvorm. Deze borstkolf is oplaadbaar, dus geen snoeren of stopcontacten nodig.
De Mom&E borstkolf heeft 3 programma’s:
-stimulatie fase, om het toeschieten van de melk op te wekken. Binnen dit programma zijn er 5 vacuüm niveau’s.
-afkolf fase, om je melk af te kolven na de toeschietreflex. Binnen dit programma zijn er 9 vacuüm niveau’s
-2/1 fase, om je borst optimaal leeg te krijgen. Binnen dit programma zijn er 5 vacuüm niveau’s

Mom&E borstkolf is geschikt om dubbelzijdig mee af te kolven, maar kan ook enkel gebruikt worden. Het vacuüm is vrij hoog, deze kolf wordt door moeders als "pittig" omschreven.
Om je melkproduktie te onderhouden is dit een prima borstkolf, om je melkproduktie op gang te brengen is deze kolf minder geschikt.

-dubbelzijdig of enkelzijdig afkolven
-oplaadbaar
-3 kolf programma’s
-klein en stil en lichtgewicht

SKU: borstkolf-mome Categorieën: ,

Beschrijving

Klein en handzaam, dat is de borstkolf van Mom&E. Deze borstkolf is oplaadbaar, dus geen snoeren of stopcontacten nodig. De borstschilden zijn flexibel en hebben daardoor een goede pasvorm. Ze zijn niet zo zacht dat ze mee masseren op je borst. De Mom&E borstkolf heeft 3 standen: -stimulatie fase, om het toeschieten van de melk op te wekken -afkolf fase, om je melk af te kolven na de toeschietreflex -2/1 fase, om je borst optimaal leeg te krijgen Mom&E borstkolf is geschikt om dubbelzijdig mee af te kolven, maar kan ook enkel gebruikt worden. Het vacuüm is vrij hoog, deze kolf wordt door moeders als "pittig" omschreven. Om je melkproduktie te onderhouden is dit een prima borstkolf, om je melkproduktie op gang te brengen is deze kolf minder geschikt. Borstschilden in 21 mm zijn apart verkrijgbaar.

Extra informatie

Barcode

8719326189666

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Borstkolf Mom&E” te beoordelen