BILD3_101044157_ml_big_image
BILD3D_101044157_ml_big_image
BILD3G_101044157_ml_big_image

Freestyle Handsfree

Freestyle Handsfree

350.00

In stock

350.00

Zoek je de kwaliteit van Medela en het gemak van kolven met je handen vrij? Dan is de Medela Freestyle Handsfree borstkolf een hele goede keuze.Twee lichtgewicht opvangcups gaan in je beha (ook enkelzijdig te gebruiken) en de motor hang je aan je broekriem of stop je in je zak. De cups zijn zo gevormd dat ze goed in je beha passen. De kolf heeft het bekende stimuleer programma om je melk te laten stromen, en het afkolf programma om je melk af te kolven.
De motor heeft 9 vacuum levels, dus van heel laag vacuum tot best pittig, kies wat jij prettig vindt. De opvangcup bestaat uit slecht 3 onderdelen, dus deze borstkolf is heel makkelijk in- en uit elkaar te halen en te reinigen.
De onderkant van de opvangcup heeft een "voetje" waardoor de cup rechtop blijft staan als je hem neerzet. De gekolfde melk kun je via een uitschenk tuitje makkelijk overgieten in een bewaarzakje of flesje.
Wat krijg je:
kolfmotor en luchtslang
2 x opvangcup 24 mm
2 x opvangcup 21 mm
Bluetooth verbinding met de Medela Family app

SKU: freestyle-handsfree Categorieën: ,

Beschrijving

Zoek je de kwaliteit van Medela en het gemak van kolven met je handen vrij? Dan is de Medela Freestyle Handsfree borstkolf een hele goede keuze.Twee lichtgewicht opvangcups gaan in je beha (ook enkelzijdig te gebruiken) en de motor hang je aan je broekriem of stop je in je zak. De cups zijn zo gevormd dat ze goed in je beha passen. De kolf heeft het bekende stimuleer programma om je melk te laten stromen, en het afkolf programma om je melk af te kolven. De motor heeft 9 vacuum levels, dus van heel laag vacuum tot best pittig, kies wat jij prettig vindt. De opvangcup bestaat uit slecht 3 onderdelen, dus deze borstkolf is heel makkelijk in- en uit elkaar te halen en te reinigen. De onderkant van de opvangcup heeft een "voetje" waardoor de cup rechtop blijft staan als je hem neerzet. De gekolfde melk kun je via een uitschenk tuitje makkelijk overgieten in een bewaarzakje of flesje. Wat krijg je:

kolfmotor en luchtslang 2 x opvangcup 24 mm 2 x opvangcup 21 mm Bluetooth verbinding met de Medela Family app

Extra informatie

Barcode

7612367082426

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Freestyle Handsfree” te beoordelen