horigen-kolftas-mommy-bag_1__biw_big_image
horigen_grace_big_image
kolfset107_dubbel_big_image

Borstkolf Grace Move dubbel

Borstkolf Grace Move dubbel

260.00

Out of stock

260.00

De dubbelzijdige Grace borstkolf van Horigen heeft het unieke 3D borstschild: het zachte siliconen schild vormt zich tijdens het kolven om je tepel en tepelhof. Zo masseert het schild je borst en kolf je snel en makkelijk je moedermelk af. Met een dubbelzijdige borstkolf gaat het afkolven 2x zo snel.
De Grace borstkolf kent het 2 fase systeem: een snelle stand om de melk te laten toeschieten, dan een langzame stand om af te kolven. Het vacuüm waarmee je kunt kolven is in 9 stappen in te stellen. De Grace is een krachtige kolf!
Borstkolf Grace heeft een oplaadbare lithium batterij waarmee je 3 uur draadloos kunt kolven. Samen met de Mommy Bag kolftas ben je goed uitgerust om overal moedermelk af tekolven, te bewaren en mee te nemen.

3D borstschild, 2 fase systeem
oplaadbare batterij
verlicht display met touchscreen
dubbelzijdige afkolven
met adapter ring voor smalle flessen
inclusief Mommy Bag kolftas

Availability: Uitverkocht SKU: grace-move-dubb Categorie:

Beschrijving

De dubbelzijdige Grace borstkolf van Horigen heeft het unieke 3D borstschild: het zachte siliconen schild vormt zich tijdens het kolven om je tepel en tepelhof. Zo masseert het schild je borst en kolf je snel en makkelijk je moedermelk af. Met een dubbelzijdige borstkolf gaat het afkolven 2x zo snel. De Grace borstkolf kent het 2 fase systeem: een snelle stand om de melk te laten toeschieten, dan een langzame stand om af te kolven. Het vacuüm waarmee je kunt kolven is in 9 stappen in te stellen. De Grace is een krachtige kolf! Borstkolf Grace heeft een oplaadbare lithium batterij waarmee je 3 uur draadloos kunt kolven. Samen met de Mommy Bag kolftas ben je goed uitgerust om overal moedermelk af tekolven, te bewaren en mee te nemen.

  • 3D borstschild, 2 fase systeem
  • oplaadbare batterij
  • verlicht display met touchscreen
  • dubbelzijdige afkolven
  • met adapter ring voor smalle flessen
  • inclusief Mommy Bag kolftas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Borstkolf Grace Move dubbel” te beoordelen