WORKSHOP OCHTEND VOED, DRAAG, KOESTER JE BABY

BVC Hengelo/Draagcentrum Twente biedt informatieve workshops voor ouders

[wpdreams_ajaxsearchlite]

[rev_slider alias=”slider-home”]

23 januari 2023: Workshop ochtend Voed, Draag, Koester je baby 

28 januari 2023  10.00-12.00
VOED, DRAAG EN KOESTER JE BABY

Uit goede samenwerking worden mooie dingen geboren:
Liberis Libenter verloskundigen, Doula Marleen Jansen, Draagconsulent Nynke Bos en Lactatiekundige IBCLC Leontine Uijthof hebben de handen ineen geslagen om een interessante info ochtend samen te stellen voor jou. Ben je zwanger of hebben jullie net een kleintje? Dan nodigen wij je van harte uit om mee te doen. In kleine groepjes doe je mee aan de workshops/presentaties. De groepjes rouleren, dus je kunt elke workshop volgen. Welke workshops zijn er?

VOED JE BABY
Een borstkolf is een handig hulpmiddel als je borstvoeding geeft. Leontine legt uit hoe je een kolf kunt gebruiken als je een keer zonder je baby op pad gaat, of als je weer gaat werken. Maar ook hoe je een voorraadje maakt en hoe je weet hoeveel je dan moet kolven, en hoe lang.  Hoe leer je je baby uit de fles te drinken? En een borstkolf kopen…doe je dat als je nog zwanger bent? Of kun je beter wachten tot na de bevalling…… Welke borstkolven zijn er te koop en hoe voorkom je een miskoop?  Leontine laat verschillende kolven zien en geeft antwoord op al jullie vragen.

DRAAG JE BABY
In een draagdoek of draagzak voelt je kindje zich geborgen…en jij hebt je handen vrij! Baby’s willen graag dicht bij je zijn, dan voelen ze zich veilig. Maar wat is nu voor jou de fijnste manier om te dragen?Wil je een geweven doek of juist een rekbare doek? Of heb je toch liever een drager/draagzak? Er zijn veel mogelijkheden, om je hiermee op weg te helpen geeft Nynke deze workshop. Uiteraard kun je verschillende draagdoeken en ergonomische dragers zien en voelen.

KOESTER JE BABY
Is het echt mogelijk om je baby “verwend te maken”? Zoals we vaak horen… Gebeurtenissen in het leven van je pasgeboren baby hebben effect op latere leeftijd. Niet alleen qua gezondheid, maar ook mentaal. We weten daar tegenwoordig steeds meer over.
Marleen Jansen, 1e 1000 dagen coach, neemt je in deze workshop mee door de laatste ontwikkelingen op het gebied van geboortepsychologie en baby(brein) ontwikkeling.

 

We zijn deze dag te gast bij Liberis Libenter in ” De Praktijk”   J.J. Van Deinselaan 18 in Enschede. Jullie baby is natuurlijk ook van harte welkom.
De kosten zijn € 25,00 per persoon, neem jij je partner mee? Gezellig, je partner betaalt niets!

Zaterdag 28 januari 2023
10.00 tot 12.00
Liberis Libenter, De Praktijk
 25,00 p.p / per stel

Inschrijven kan hieronder via je winkelmandje