De Draagwinkel

DE DRAAGWINKEL

Lijkt het dragen van je baby jou ook zo fijn en praktisch? Je handen vrij en je baby toch dicht bij je….klinkt goed, toch? Er is zoveel aanbod van doeken en dragers dat het lastig kan zijn om iets te kiezen wat bij je past.
De winkel van het Draagcentrum biedt je de mogelijkheid e.a te proberen. We hebben doeken en dragers met verschillende wevingen, dikke of dunnere stof, verschillende lengte en breedte maten, dikke of dunne banden, met of zonder gesp. Zo kun je eerst proberen voor je iets koopt en doe je geen miskoop. Wij geven je deskundig, persoonlijk advies. Wat je ook kiest, al onze draagsystemen zijn veilig, ergonomisch en ondersteunen de natuurlijke houding en ontwikkeling van jouw baby.
Speciaal voor ouders van prematuur geboren baby’s hebben we prematuren doeken te huur (en te koop), je gebruikt deze doek maar tijdelijk en dan is huren een goedkope optie.

Een overzicht van alle doeken en dragers die je bij ons kunt proberen vind je hier……

Je kunt een afspraak maken voor een pas-of  draagconsult, dat kan overdag of ’s avonds. Je mag na het consult 1 of 2 dragers een week gratis lenen (mits voorradig) om thuis te oefenen. Daarna kun je de materialen huren als je er langer mee wil oefenen. Je kunt ook zonder pas- of draagconsult materialen huren, dan is de eerste week niet gratis.
draagdoek / SSC huren         1 stuks                             € 10,00 / week*
draagdoek / SSC huren        2 stuks                              € 15,00 / week*
draagdoek / SSC huren         3 stuks                             € 20,00 / week*

*We vragen € 50,00 borg bij het huren van materialen

Openingstijden winkel: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-11.30
adres: Staringstraat 166 7552 LB Hengelo
06-19937323

Voor informatie en advies ben je welkom!