Samenwerking

Bvc Hengelo is de plaats waar je terecht kunt voor deskundige begeleiding en ondersteuning bij borstvoeding

MET WIE WERKEN WIJ SAMEN?

Liberis Libenter:
Bij verloskundigenpraktijk Liberis Libenter (J.J. Van Deinselaan 18, Enschede), houdt lactatiekundige Leontine elke donderdag van 13.00 tot 16.00 een GRATIS inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld voor korte vragen over borstvoeding of kolven. Voor het meekijken met een voedingsmoment kun je een consult afspraak maken.
www.liberislibenter.nl

Nynke Bos:
Nynke is draagconsulente in Hengelo en omgeving. Zij weet alles over draagdoeken, ergonomische dragers en hoe ze te gebruiken. Nynke komt bij je thuis als je wil leren hoe je een draagdoek moet gebruiken. Je kunt dan een afspraak met haar maken of een workshop volgen die ze in het Borstvoedingscentrum met regelmaat verzorgt.
draagconsulenthengelo.nl

Maaike Hogebrug:
Maaike is fotografe en maakt de meest prachtige borstvoedings shoots. De foto’s hier onder zijn van haar hand. In het Borstvoedingscentrum hangt haar werk ook aan de muur. Maaike doet natuurlijk ook andere shoots, bijv. van je zwangerschap, of een hilarische cakesmash van je kleintje.
www.maaikehogebrug.nl/fotografie/borstvoeding/

Lieke Angenent:
Lieke is diëtiste en kinderdiëtiste en weet alles over voedingsgerelateerde vragen. Wil je afvallen na de bevalling of juist aankomen? Lieke denkt met je mee hoe je dat kunt aanpakken als je borstvoeding geeft. Maar ze kan je natuurlijk ook helpen bij allergieën en voedselintoleranties bij moeder en/of kind. Lieke geeft ook advies over het introduceren van vaste voeding, met behoud van borstvoeding.
http://friska.diet/