De borstvoedingswinkel

Dé Borstvoedingswinkel in Hengelo en Enschede

DE BORSTVOEDINGSWINKEL

In de winkel verkopen wij verschillende borstkolven van merken waar wij achter staan: Medela en Horigen. Wil je informatie over onze borstkolven? Dan kun je zonder afspraak terecht (gratis). Wil je uitgebreide informatie over afkolven of kolven uitproberen (proefkolven) ? Dan vinden we het fijn om een afspraak te maken (€ 30,00). Naast borstkolven vind je in de winkel allerlei hulpmiddelen die je nodig kunt hebben als je borstvoeding geeft.

Denk aan tepelhoedjes (S,M,L en XL), wasbare zoogkompressen, onderdelen van alle kolven die we verkopen, voedingskussens en hydrogel kompressen voor pijnlijke tepels. In de winkel krijg je altijd een deskundig advies over het produkt dat je nodig hebt.
Je kunt tijdens de openingstijden je baby komen wegen ( afspraak is niet nodig).

De Borstvoedingswinkel in Hengelo is gevestigd aan de Staringstraat 166.
De openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag 9.00- 11.30

De Borstvoedingswinkel in Enschede is gevestigd aan de J.J. van Deinselaan 18, bij verloskundigenpraktijk Liberis Libenter.
De openingstijden zijn:
Donderdag van 13.00 – 16.00

DRAAGDOEKEN

Je vindt bij ons niet alleen borstkolven en hulpmiddelen, wij verkopen ook draagdoeken, van Pure Baby Love. Als gecertificeerd draagconsulenten kunnen we je helpen met het leren knopen van een draagdoek. Een draagconsult kost € 45,00 voor 1 persoon of € 65,00 voor twee personen ( in onze winkel). Een draagconsult duurt ongeveer anderhalf uur. We werken samen met Nynke Bos, draagconsulente. Nynke kan ook aan huis komen om je te leren knopen.