De borstvoedingswinkel

Dé winkel in Hengelo en Enschede voor deskundig advies over een borstkolf 

DE BORSTVOEDINGSWINKEL

Behalve een lactatiekundige praktijk heeft Borstvoedingscentrum Hengelo ook een winkel gespecialiseerd in hulpmiddelen bij borstvoeding. Je vindt er verschillende merken borstkolven (o.a. Medela en Horigen). Naast borstkolven vind je in de winkel allerlei hulpmiddelen die je nodig kunt hebben als je borstvoeding geeft.
Denk aan tepelhoedjes (S,M,L en XL), wasbare zoogkompressen, onderdelen van alle kolven die we verkopen, voedingskussens en hydrogel kompressen voor pijnlijke tepels.  In de winkel krijg je altijd een deskundig advies over het produkt dat je nodig hebt.

Wil je informatie over een Medela of Horigen borstkolf ? Dan kun je zonder afspraak terecht (gratis) tijdens onze openingstijden. Wil je uitgebreide informatie over afkolven (hoe pak je het aan, hoe kun je bewaren, opwarmen, invriezen enz.) of kolven uitproberen (proefkolven)? Dan vinden we het fijn om een afspraak te maken, de kosten daarvan zijn €30,00 per half uur. Je kunt nakijken of je zorgverzekeraar de kosten van een (kolf) consult en/of de aankoop van een borstkolf dekt.

Je bent welkom om tijdens de openingstijden je baby komen wegen ( afspraak is niet nodig).

De openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag 9.00- 11.30
De Borstvoedingswinkel in Hengelo is gevestigd aan de Staringstraat 166.

De Borstvoedingswinkel in Enschede is gevestigd aan de J.J. van Deinselaan 18, bij verloskundigenpraktijk Liberis Libenter.
De openingstijden zijn:
Donderdag van 13.00 – 16.00

DRAAGDOEKEN

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een  borstkolf of hulpmiddelen voor borstvoeding. Draagcentrum Twente is onderdeel van het Borstvoedingscentrum. Wij verkopen en verhuren verschillende draagdoeken en voorgevormde dragers (SSC’s). Als gecertificeerd draagconsulenten kunnen we je helpen met het maken van een keuze voor het soort doek of SSC en het leren knopen /gebruiken van een draagdoek / SSC.