De borstvoedingswinkel

Dé Borstvoedingswinkel in Hengelo en Enschede

DE BORSTVOEDINGSWINKEL

De Borstvoedingswinkel in Hengelo is gevestigd aan de Staringstraat 166.

De openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag 9.00- 11.30

De Borstvoedingswinkel in Enschede is gevestigd aan de J.J. van Deinselaan 18, bij verloskundigenpraktijk Liberis Libenter.

De openingstijden zijn:
Donderdag van 13.00 – 16.00

In de winkel verkopen wij verschillende borstkolven van merken waar wij achter staan: Medela, Horigen en Ardo. Wil je informatie over borstkolven? Dan kun je zonder afspraak terecht. Wil je proefkolven? Dan vinden we het fijn om een afspraak te maken.Naast borstkolven vind je in de winkel allerlei hulpmiddelen die je nodig kunt hebben als je borstvoeding geeft.

Denk aan tepelhoedjes (S,M,L en XL), wasbare zoogkompressen, onderdelen van alle kolven die we verkopen, voedingskussens en hydrogel kompressen voor pijnlijke tepels.In de winkel krijg je altijd een deskundig advies over het produkt dat je nodig hebt.

DRAAGDOEKEN/BABY KLEDING

Je vindt bij ons niet alleen borstkolven en hulpmiddelen, wij verkopen ook draagdoeken, van Pure Baby Love.We kunnen je helpen met knopen, we werken samen met Nynke Bos, draagconsulente. Wil je tweedehands baby kleding kopen of ruilen? Ook dat kan in onze winkel, hier lees je hoe dat werkt….