De borstvoedingswinkel

Dé winkel in Hengelo en Enschede voor deskundig advies over een borstkolf 

DE BORSTVOEDINGSWINKEL  IN HENGELO ÉN ENSCHEDE

Het Borstvoedingscentrum heeft een winkel gespecialiseerd in hulpmiddelen bij borstvoeding. Je vindt er verschillende merken borstkolven (o.a. Medela en Horigen). Naast borstkolven vind je in de winkel allerlei hulpmiddelen die je nodig kunt hebben als je borstvoeding geeft.
Denk aan tepelhoedjes (S,M,L en XL), wasbare zoogkompressen, onderdelen van alle kolven die we verkopen, voedingskussens en hydrogel kompressen voor pijnlijke tepels.  In de winkel krijg je altijd een deskundig advies over het produkt dat je nodig hebt.

Voor het kopen van een borstkolf (Medela of Horigen)  en korte informatie over deze borstkolven kun je zonder afspraak terecht (gratis) tijdens onze openingstijden.
Wil je uitgebreide informatie over afkolven (starten met kolven, bewaren, opwarmen, invriezen van je melk enz.) of kolven uitproberen (proefkolven)? Dan vinden we het fijn om een afspraak te maken, de kosten daarvan zijn €30,00 per half uur.
Proefkolven of een kolfconsult kan ook op afspraak  in Enschede op donderdagmiddag
Je kunt nakijken of je zorgverzekeraar de kosten van een (kolf) consult en/of de aankoop van een borstkolf dekt.

Je kunt tijdens de openingstijden je baby komen wegen ( afspraak is nodig ivm Corona).

Openingstijden Hengelo :
maandag t/m vrijdag 9.00- 11.30
Staringstraat 166 te Hengelo

Openingstijden Enschede:
Donderdag van 13.00- 15.00 Gratis spreekuur: korte vragen(10 min)  aan lactatiekundige (op afspraak)
Donderdag van 15.00- 16.00 consult met lactatiekundige op afspraak (tarieven klik hier….)
J.J. van Deinselaan 18, (bij verloskundigenpraktijk Liberis Libenter)

DRAAGDOEKEN

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een  borstkolf of hulpmiddelen voor borstvoeding. Draagcentrum Twente is onderdeel van het Borstvoedingscentrum. Wij verkopen en verhuren verschillende draagdoeken en voorgevormde dragers (SSC’s). Als gecertificeerd draagconsulenten kunnen we je helpen met het maken van een keuze voor het soort doek of SSC en het leren knopen /gebruiken van een draagdoek / SSC.