Borstkolf declareren bij de zorgverzekeraar

Bij een aantal zorgverzekeraars is het mogelijk om (een deel van) de aankoop van een borstkolf  te declareren. Kijk goed in je polis of dit zo is!

Gang van zaken bij de aankoop en het declareren van een borstkolf bij BVC Hengelo:

  •  Ivm  Corona kun je nu alleen op afspraak terecht. Ook is het mogelijk om telefonisch een kolf consult te doen.
  • Je krijgt in onze winkel of telefonisch uitleg over de diverse borstkolven die wij verkopen. Je krijgt ook informatie over een voorraad maken, oefenen met de fles, bewaren, invriezen, ontdooien enz. van moedermelk. Dit vind je op de rekening terug als (kolf)consult ( € 30,00)
  • Besluit je een borstkolf bij ons te kopen? Dan krijg je de kosten van het (kolf)consult in mindering op het aankoop bedrag van de kolf.
  • Je rekent de borstkolf in de (web)winkel af  en krijgt de nota per mail, die kun je indienen bij je zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar betaalt aan jou terug.
  • Koop je de borstkolf in onze webwinkel? Geef dan bij de opmerkingen aan dat je een nota voor de verzekering wil, dan zorgen wij dat alles er goed op staat om te declareren

Wil je “proefkolven”, d.w.z. kolven uit proberen voor je tot aankoop over gaat? Dat kan ook, maar daar maken we graag een afspraak voor. Proefkolven kost € 30,00 per half uur en wordt niet in mindering gebracht op het aankoop bedrag van je borstkolf. Hier lees je er meer over