Wil je een borstkolf uitproberen voor je hem koopt?

Wil je een borstkolf uitproberen voor je hem koopt?

Dat kan bij Borstvoedingscentrum Hengelo. Dé perfecte of dé beste kolf bestaat niet. Het is maar net wat er het beste bij jou past en wat het lekkerste kolft. Dat kan bijvoorbeeld een kolf met een zacht borstschild zijn of juist met een hard schild. Om een juiste keuze te maken en geen miskoop te doen kun je bij ons verschillende borstkolven uitproberen voor je er een koopt. Kun je niet naar onze winkel komen? Je kunt ook thuis “proefkolven”, dan komen we bij je langs met verschillende kolf apparaten. Uiteraard vertellen we je dan ook alles over hoe je het kolven kunt aanpakken ( voorraadje maken, oefenen met de fles, bewaren, opwarmen enz.). Het proefkolven wordt als consult gerekend, dus wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar, kijk hier voor de tarieven.

Dit artikel delen