Review Elvie borstkolf

Review Elvie borstkolf

Omdat borstkolf Elvie nieuw is in ons assortiment en ook nieuw is in “kolvenland” zijn wij heel benieuwd naar de eerste ervaringen met Elvie. Dit is wat Renske er over schrijft:

“Ik heb een tijdje geleden een Elvi kolf aangeschaft en heb toen beloofd om mijn ervaring met het apparaatje even door te geven.
Over het algemeen bevalt de kolf heel goed. Ik heb het idee dat ik er net iets minder mee kolf, omdat ik niet zo goed mee kan kneden en er geen zicht op heb of er nog melk komt (bij mijn andere kolf ging ik op dat moment vaak even verzetten of opnieuw in de stimulatie fase).
Daarnaast is de snelheid van het aanzuigen volgens mij ook iets lager (ik zit vaak in stand 4 of 5).

Toen ik de kolf kocht dacht ik dat ik wel 2x een kwartier enkelzijdig kon kolven en ondertussen andere zaken zou kunnen doen. Met de kolf is dat geen probleem, maar bij mij op het werk is de kolfruimte zo vaak bezet dat dit er in de praktijk er nooit van komt (we hebben 5 kolvende dames in het bedrijf). Ik zou iedereen dus wel een dubbelzijdige kolf aanraden. Ik doe nu zelf vaak tegelijkertijd 1 borst met mijn oude kolf.
Ik kolf trouwens vaak nog wel wat te weinig tijdens het werk, maar door het gebruiksgemak van de kolf, kolf ik voor het slapen gaan op de bank of tijdens het opruimen nog wat bij. Ook een voordeel.
Verder vind ik het ideaal. Zoals vanmorgen heb ik 1 borst gekolfd terwijl ik aan het eten was en mijn haar en make-up gedaan heb. Dat scheelt echt een hoop tijd. Zeker met een tweede kindje die er rondloopt is het heel fijn.

Het is wel zaak de ventielen er heel nauwkeurig in te doen. Soms dan pakt hij het net niet goed.”

Wil je de Elvie kolf kopen? Je kunt hem eerst uitproberen in onze winkel, maak een afspraak via 06-19937323 (whatsapp is ook prima).

Dit artikel delen