Draagdoek lijkt ingewikkeld…….

Draagdoek lijkt ingewikkeld…….

Wat we vaak van ouders horen is dat een draagdoek gebruiken zo ingewikkeld lijkt. “Dan heb je zo’n enorme lap stof en daar moet dan je baby in”. In de praktijk blijkt dat reuze mee te vallen. Als je je er even in verdiept, heb je de knoopkunst zo onder de knie. Als je voor het eerst je baby in bad gaat doen  neem je ook de moeite en tijd om te leren hoe dat moet, toch? En als je hebt geleerd hoe je jouw baby makkelijk en veilig kan dragen komt het grote genieten: je baby dicht bij je, veilig en geborgen tegen je aan en je handen vrij.
Bij elke doek die je koopt zit een handleiding, op youtube kun je filmpjes met instructies vinden, maar de snelste en veiligste manier om te leren dragen is toch met een draagconsulente. Dan oefen je eerst met een pop, daarna met je baby en je krijgt ondertussen allerlei tips&trics om makkelijk en comfortabel te knopen. Meer Info? klik dan hier…

Dit artikel delen