ardo_alyssa_zkt_big_image
ardo-app-alyssa-double-borstkolf_diq_big_image

Ardo Alyssa dubbelzijdige borstkolf

Ardo Alyssa dubbelzijdige borstkolf

279.00

In stock

279.00

Ardo Alyssa is een dubbelzijdige, 2 fase borstkolf (stimuleer- en afkolffase). Het is een compacte, stille, krachtige kolf met gesloten systeem, er kan dus geen melk in de motor komen, dat is wel zo hygienisch.
Bij de Alyssa kun je in 8 stapjes instellen hoe hard de kolf zuigt. Én je kunt het aantal keer dat de kolf per minuut aanzuigt (cycles) in 8 stapjes instellen. Je past de kolf aan aan jouw persoonlijke voorkeuren die je kunt opslaan met de Memory toets. Zo kolf je de volgende sessie meteen volgens jouw ideale instelling.
Via de MyArdo app (bluetooth) wordt alles bijgehouden en kun je de kolf eenvoudig bedienen.
Alyssa is oplaadbaar, de accu gaat ongeveer 8 kolfsessies mee en moet dan opgeladen worden.
Wat de Ardo Alyssa echt bijzonder maakt is de power pump functie, het is de enige kolf die deze functie heeft.
Veel baby’s willen vaak kleine beetjes drinken, vooral ’s avonds. Dat heet clusteren. Dit clusteren zorgt voor hoge prolactine waardes (melkmakend hormoon) en voor een betere melkproduktie. Ardo Alyssa kan met de power pump functie dit clusteren nabootsen en zo helpen om je melkproduktie te vergroten. De kolf doorloopt dan een speciaal programma waarbij kolven en pauzes elkaar afwisselen. De power pump functie kun je op elk moment dat jij het nodig vindt gebruiken. En natuurlijk kun je ook bij het power kolven het vacuum en de cycli aanpassen.
Alyssa wordt geleverd met kolfschild 26 mm en 22 mm doorsnede

Dubbelzijdig afkolven
26 mm en 22 mm kolfschild
Oplaadbare accu
Vacuum en cycli in te stellen
Geheugen knop voor persoonlijke kolfinstellingen
Power kolf functie
Bediening via de MyArdo app

SKU: ardo-alyssa-dubbelzijdige-borstkolf-1 Categorie:

Beschrijving

Ardo Alyssa is een dubbelzijdige, 2 fase borstkolf (stimuleer- en afkolffase). Het is een compacte, stille, krachtige kolf met gesloten systeem, er kan dus geen melk in de motor komen, dat is wel zo hygienisch. Bij de Alyssa kun je in 8 stapjes instellen hoe hard de kolf zuigt. Én je kunt het aantal keer dat de kolf per minuut aanzuigt (cycles) in 8 stapjes instellen. Je past de kolf aan aan jouw persoonlijke voorkeuren die je kunt opslaan met de Memory toets. Zo kolf je de volgende sessie meteen volgens jouw ideale instelling. Via de MyArdo app (bluetooth) wordt alles bijgehouden en kun je de kolf eenvoudig bedienen. Alyssa is oplaadbaar, de accu gaat ongeveer 8 kolfsessies mee en moet dan opgeladen worden.

Wat de Ardo Alyssa echt bijzonder maakt is de power pump functie, het is de enige kolf die deze functie heeft. Veel baby's willen vaak kleine beetjes drinken, vooral 's avonds. Dat heet clusteren. Dit clusteren zorgt voor hoge prolactine waardes (melkmakend hormoon) en voor een betere melkproduktie. Ardo Alyssa kan met de power pump functie dit clusteren nabootsen en zo helpen om je melkproduktie te vergroten. De kolf doorloopt dan een speciaal programma waarbij kolven en pauzes elkaar afwisselen. De power pump functie kun je op elk moment dat jij het nodig vindt gebruiken. En natuurlijk kun je ook bij het power kolven het vacuum en de cycli aanpassen.

Alyssa wordt geleverd met kolfschild 26 mm en 22 mm doorsnede

  • Dubbelzijdig afkolven
  • 26 mm en 22 mm kolfschild
  • Oplaadbare accu
  • Vacuum en cycli in te stellen
  • Geheugen knop voor persoonlijke kolfinstellingen
  • Power kolf functie
  • Bediening via de MyArdo app

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ardo Alyssa dubbelzijdige borstkolf” te beoordelen