horigen-3d-afkolfset-107pp-horigen-dubbel_qai_big_image

Horigen 3D kolfset 107 PP

Horigen 3D kolfset 107 PP

67.00

In stock

67.00

De doorsnede van de tunnels van de kolfschilden van Horigen 107 PP is geschikt voor 24 mm en kleiner. Dat komt omdat het 3D kolfschild samentrekt op je borst. Het zachte siliconen zorgt zo voor massage op je tepel en tepelhof tijdens het afkolven. In combinatie met het vacuüm van een kolfmotor kun je snel en comfortabel je moedermelk afkolven.
Deze dubbele afkolfset past op borstkolf Horigen Chicture plus. Wil je de set bij de Horigen Grace of Horigen Beaturegebruiken, bestel dan ook het y stuk.
Bevat:
2 3D kolfschilden met brace
2 connectors met vacuüm cup en ventielen
2 flessen 120 ml
2 flessenstandaards
2 vacuümdoppen en slangen met aansluitnippels
2 flessendoppen

SKU: horigen-3d-kolfset-107-pp Categorieën: ,

Beschrijving

De doorsnede van de tunnels van de kolfschilden van Horigen 107 PP is geschikt voor 24 mm en kleiner. Dat komt omdat het 3D kolfschild samentrekt op je borst. Het zachte siliconen zorgt zo voor massage op je tepel en tepelhof tijdens het afkolven. In combinatie met het vacuüm van een kolfmotor kun je snel en comfortabel je moedermelk afkolven. Deze dubbele afkolfset past op borstkolf Horigen Chicture plus. Wil je de set bij de Horigen Grace of Horigen Beaturegebruiken, bestel dan ook het y stuk. Bevat: 2 3D kolfschilden met brace 2 connectors met vacuüm cup en ventielen 2 flessen 120 ml 2 flessenstandaards 2 vacuümdoppen en slangen met aansluitnippels 2 flessendoppen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Horigen 3D kolfset 107 PP” te beoordelen