bonding-top-nature_big_image

Bonding Top Nature

Bonding Top Nature

22.95

In stock

22.95

Met een Bonding Top kun je veilig buidelen met je pas geboren baby. Zelfs als je je baby niet goed kunt vasthouden, bijvoorbeeld op de operatie- of uitslaapkamer na een keizersnede. Je kunt de Bonding Top dan onder je operatiehemd aantrekken en je baby meteen lekker huid op huid bij je houden. Je kunt dat van te voren overleggen met het ziekenhuis. Als je baby in het ziekenhuis verblijft en je gaat erheen om te buidelen is het handig om je eigen Bonding Top daar klaar te hebben liggen. Geen gedoe met Tops van de afdeling (die altijd kwijt zijn), gewoon lekker je eigen Top voor jou en je kindje.
Maar ook thuis is het fijn om met je baby in de Top te knuffelen. Je baby voelt, ruikt en hoort jou en hij of zij ligt goed gesteund dicht tegen je aan…. en dat vinden baby’s heerlijk!
De Bonding Top is bedoeld om achterover zittend of liggend te buidelen met je baby, hij is niet bedoeld om mee rond te lopen of je baby in te dragen.
-doe de Bonding Top om je borstkas met de naad naar buiten
-schuif hem naar beneden naar je middel
-leg je blote baby op je borst
-trek de Bonding Top over je baby, niet hoger dan halverwege het oortje
-geniet!
De Bonding Top is gemaakt van 92 % katoen en 8% elastaan

SKU: bonding-top-nature Categorie:
Wissen

Beschrijving

Met een Bonding Top kun je veilig buidelen met je pasgeboren of vroeg geboren baby. Dit huid contact is heel belangrijk voor je baby, o.a de ademhaling en hartslag worden rustiger, het zuurstofgehalte is hoger en je baby blijft beter op temperatuur. Of de baby nu bij zijn moeder of de andere ouder ligt. Een baby die huid contact heeft laat sterkere voedingsreflexen zien, en mamma's gaan meer melk maken. De eerste weken na de geboorte wil je baby graag dicht bij je zijn, dat is veilig en geborgen. De Bonding Top is bedoeld om achterover zittend of liggend te buidelen met je baby, hij is niet bedoeld om mee rond te lopen of je baby in te dragen.

De Bonding Top is gemaakt van 92 % katoen en 8% elastaan

Extra informatie

maten

L, M, S, XL, XXL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bonding Top Nature” te beoordelen