bondolino-plus-black_1__big_image

Hoppediz Bondolino Plus Black

Hoppediz Bondolino Plus Black

129.95

In stock

129.95

De Bondolino plus is een comfortabele draagzak zonder gespen of kliksysteem van het merk Hoppediz. De tailleband gaat met klittenband dicht, dus er zit geen gesp of knoop op je rug, dat is wel zo prettig als je gaat zitten (thuiswerken) met de Bondolino.
De schouderbanden zijn zacht en gevoerd en sluiten door ze te knopen. De Bondolino is als zowel buik-als rugdrager te gebruiken.
Het "zitje" voor je baby is smaller en breder te maken voor optimale knie tot knie ondersteuning ( ergonomische of M houding), dus geschikt voor kindjes van 3 – 20 kg.

SKU: hoppediz-bondolino-plus-black Categorie:

Beschrijving

De Bondolino plus is een comfortabele draagzak zonder gespen of kliksysteem van het merk Hoppediz. De tailleband gaat met klittenband dicht, dus er zit geen gesp of knoop op je rug, dat is wel zo prettig als je gaat zitten (thuiswerken) met de Bondolino. De schouderbanden zijn zacht en gevoerd en sluiten door ze te knopen. De Bondolino is als zowel buik-als rugdrager te gebruiken. Het "zitje" voor je baby is smaller en breder te maken voor optimale knie tot knie ondersteuning ( ergonomische of M houding), dus geschikt voor kindjes van 3 - 20 kg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hoppediz Bondolino Plus Black” te beoordelen