Horigen-Wearable-model-2023-410x492_v55_big_image

Borstkolf Horigen Wearable

Borstkolf Horigen Wearable

120.00

In stock

120.00

Kolven wanneer en waar het jou uitkomt? Dat kan eenvoudig met de Horigen Wearable borstkolf. Deze gestroomlijnde kolf doe je in je beha, je hoeft niets vast te houden en je bedient hem met de knopjes bovenop het motor gedeelte. Gemak dient de voedende moeder!
Wil je meer informatie over afkolven, of wil je kolven uitproberen? Klik hier voor meer informatie en de tarieven.
Maak je afspraak via telefoon, Whatsapp of email:
06-19937323
info@borstvoeding.biz

Lees hieronder de uitgebreide beschrijving

SKU: borstkolf-horigen-wearable Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Wearable van Horigen is een borstkolf die je in je beha stopt en waarmee je zonder snoeren of slangetjes kunt kolven. De kolf heeft 3 programma's om optimaal te kolven:

  • stimuleer fase
  • afkolf fase
  • twee in een fase (een combinatie van stimuleer en afkolf fase) Het vacuum kan in 9 stappen worden verhoogd of verlaagd in elke fase. Op de LED display kun je zien in welke stand je aan het kolven bent. Bovendien onthoudt de kolf de laatst gekozen standen, je kolft dus altijd op jouw favoriete vacuum stand. Met de accu kun je 4 x 30 minuten kolven. Opladen gaat met de USB oplader. Het zachte kolfschild heeft een doorsnede van 25 mm ( er zitten 2 verkleiners van 17 en 21 mm bij geleverd). Inclusief een beha band verlenger.

3 fase borstkolf snoerloos, draagbaar in je beha opladen met USB zacht borstschild 25 mm beha band verlenger goede pasvorm in je beha door de ovale vorm

Extra informatie

Barcode

8720387863174

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Borstkolf Horigen Wearable” te beoordelen