Heet
elvie_dubbel_big_image-1
dubbele_elvie_jut_big_image
elvie_unp_big_image

Elvie dubbelzijdige borstkolf (handsfree kolven)

Elvie dubbelzijdige borstkolf (handsfree kolven)

599.00

In stock

599.00

Kolven wanneer en waar het jou uitkomt? Dat kan eenvoudig met de Elvie Pump draagbare borstkolf. Deze kolf doe je in je beha, je hoeft niets vast te houden en je bedient hem op je telefoon via de app. Elvie is zo goed als geruisloos, je hoort niet dat de kolf aan staat. Wel zo fijn als je hem onder werktijd gebruikt. Elvie is ongelooflijk makkelijk in gebruik, in je beha, aanzetten en de kolf doet de rest.
Wil je meer informatie over afkolven, of wil je kolven uitproberen? Klik hier voor meer informatie en de tarieven.
Maak je afspraak via telefoon, Whatsapp of email:
06-19937323
info@borstvoeding.biz

Lees hieronder de uitgebreide beschrijving van Elvie Pump

SKU: elvie-dubbelzijdige-borstkolf Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Wil je Elvie eerst uitproberen voor je hem koopt? Maak een afspraak via 06-1993 7323

Wil je een borstkolf die je letterlijk niet hoort of ziet? Dan is de Elvie borstkolf de beste keuze. Borstkolf Elvie is draadloos, geluidloos en compact, je kunt je melk afkolven zonder dat je last hebt van snoertjes en slangetjes. Je schuift de kolf in je eigen voedingsbeha, je hoeft dus niets vast te houden. Elvie borstkolf weegt slechts 225 gram. De kolf vangt de melk meteen op in speciale flessen. Dit is kolven zonder gedoe! En het schoonmaken en in- en uit elkaar halen is ook nog eens heel eenvoudig. Wat het allemaal nog makkelijker maakt: de Elvie borstkolf kun je verbinden met de gratis Elvie Pump app. Daarin hou je bij hoeveel je kolft, de kolf geschiedenis van elke borst én je kunt je kolf bedienen met je smartphone. Elvie borstkolf kent naast een stimulatie- een expressiestand en schakelt daar automatisch naar over als het kan. De sensor in de aanstuur unit meet de melkstroom namelijk (het beste werkt dat met een zwarte voedingsbeha aan). De zuigkracht van de Elvie kolf is in 7 stappen in te stellen. Elvie dubbelzijdige kolf wordt standaard geleverd met 2 maten borstschild en 4 opvangflessen.

  • geluidloos, snoerloos, hands free kolven
  • 2 x aanstuur unit
  • 2 x borstschild 24 mm, 2 x borstschild 28 mm
  • 4 opvangflessen van 150 ml (BPA vrij)
  • 4 terugslagkleppen, 4 afdekplaatjes
  • 4 bewaardeksels voor op de flessen
  • 4 tuiten en 4 bandjes om je beha aan te passen
  • 2 oplaadkabels (USB)

Wij raden aan na gebruik de onderdelen van Elvie af te spoelen met koud water (om aankoeken te voorkomen). En 1 x per dag de onderdelen af te wassen met mild afwasmiddel en warm water. Zo wordt je melk afkolven simpel, toch?!

Borstvoedingscentrum Hengelo is officiele Elvie borstkolf dealer Bestel je Elvie hier of bezoek onze winkel van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 11.30

Extra informatie

Barcode

5060442520417

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Elvie dubbelzijdige borstkolf (handsfree kolven)” te beoordelen