panter_black_11_big_image
panter_black_22_big_image

Cross & Go Panter Black

Cross & Go Panter Black

99.95

In stock

99.95

Cross & Go van Pure Baby Love is de ideale draagzak voor de allerkleinsten. Vanaf maat 44 tot maat 74 kun je je baby op je buik dragen met deze supermakkelijke en veilige draagzak.
Je klikt de tailleband om, pakt je kindje erbij, "gooit" de schouderbanden naar achteren, kruist ze en klikt ze vast en trekt de draagzak strak. Super simpel en heel comfortabel door de zachte kussentjes in de knietjes en de gevoerde schouderbanden.
Een draagzak biedt uitkomst als je baby krampjes heeft, graag bij je wil zijn en jij je handen vrij wil hebben. Maar is natuurlijk ook super handig als je er op uit wil.
Bevalt het dragen je goed en wordt de Cross & Go te klein…kijk dan eens naar de Click & Go of Wrap & Go. Deze dragers hebben dezelfde uitstekende pasvorm als de Cross & Go.

SKU: cross-go-panter-black Categorieën: , ,

Beschrijving

Cross & Go van Pure Baby Love is de ideale draagzak voor de allerkleinsten. Vanaf maat 44 tot maat 74 kun je je baby op je buik dragen met deze supermakkelijke en veilige draagzak. Je klikt de tailleband om, pakt je kindje erbij, "gooit" de schouderbanden naar achteren, kruist ze en klikt ze vast en trekt de draagzak strak. Super simpel en heel comfortabel door de zachte kussentjes in de knietjes en de gevoerde schouderbanden. Een draagzak biedt uitkomst als je baby krampjes heeft, graag bij je wil zijn en jij je handen vrij wil hebben. Maar is natuurlijk ook super handig als je er op uit wil. Bevalt het dragen je goed en wordt de Cross & Go te klein...kijk dan eens naar de Click & Go of Wrap & Go. Deze dragers hebben dezelfde uitstekende pasvorm als de Cross & Go.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Cross & Go Panter Black” te beoordelen