109_pp_big_image

Horigen 3D kolfset 109 PP

Horigen 3D kolfset 109 PP

67.00

In stock

67.00

De doorsnede van de tunnels van de kolfschilden van Horigen 109 PP is geschiktvoor 26 mm en kleiner. Dat komt omdat het 3D kolfschild samentrekt op je borst. Het zachte siliconen zorgt zo voor massage op je tepel en tepelhof tijdens het afkolven. In combinatie met het vacuüm van een kolfmotor kun je snel en comfortabel je moedermelk afkolven.
Deze dubbele afkolfset past op borstkolf Horigen Chicture plus,. Wil je de set bij de Horigen Grace of Horigen Beature gebruiken, bestel dan ook het y stuk.
Bevat:
2 3D kolfschilden met vast eendenbek ventiel
2 connectors met vacuüm cup
2 flessen 120 ml
2 flessenstandaards
2 vacuümdoppen en slangen met aansluitnippel
2 flessendoppen

SKU: horigen-3d-kolfset-109-pp Categorieën: ,

Beschrijving

De doorsnede van de tunnels van de kolfschilden van Horigen 109 PP is geschiktvoor 26 mm en kleiner. Dat komt omdat het 3D kolfschild samentrekt op je borst. Het zachte siliconen zorgt zo voor massage op je tepel en tepelhof tijdens het afkolven. In combinatie met het vacuüm van een kolfmotor kun je snel en comfortabel je moedermelk afkolven. Deze dubbele afkolfset past op borstkolf Horigen Chicture plus,. Wil je de set bij de Horigen Grace of Horigen Beature gebruiken, bestel dan ook het y stuk. Bevat: 2 3D kolfschilden met vast eendenbek ventiel 2 connectors met vacuüm cup 2 flessen 120 ml 2 flessenstandaards 2 vacuümdoppen en slangen met aansluitnippel 2 flessendoppen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Horigen 3D kolfset 109 PP” te beoordelen

Andere suggesties…