Heet
horigen_grace_irh_big_image
kolfset107_dubbel_tzw_big_image

Borstkolf Horigen Grace dubbel

Borstkolf Horigen Grace dubbel

195.00

In stock

195.00

De dubbelzijdige borstkolf Grace van Horigen heeft het unieke 3D borstschild: het zachte siliconen schild vormt zich tijdens het kolven om je tepel en tepelhof. Zo masseert het schild je borst en kolf je snel en makkelijk je moedermelk af. Met een dubbelzijdige borstkolf gaat het afkolven 2x zo snel.
De Grace borstkolf kent het 2 fase systeem: een snelle stand om de melk te laten toeschieten, dan een langzame stand om af te kolven. Het vacuüm waarmee je kunt kolven is in 9 stappen in te stellen. De Grace is een krachtige kolf!
Borstkolf Grace heeft een oplaadbare lithium batterij waarmee je 3 uur draadloos kunt kolven.

3D borstschild, 2 fase systeem
geleverd met dubbele afkolf set
oplaadbare batterij
verlicht display met touchscreen
dubbelzijdige afkolven

SKU: product-sku-98 Categorie:

Beschrijving

De dubbelzijdige borstkolf Grace van Horigen heeft het unieke 3D borstschild: het zachte siliconen schild vormt zich tijdens het kolven om je tepel en tepelhof. Zo masseert het schild je borst en kolf je snel en makkelijk je moedermelk af. Met een dubbelzijdige borstkolf gaat het afkolven 2x zo snel. De Grace borstkolf kent het 2 fase systeem: een snelle stand om de melk te laten toeschieten, dan een langzame stand om af te kolven. Het vacuüm waarmee je kunt kolven is in 9 stappen in te stellen. De Grace is een krachtige kolf! Borstkolf Grace heeft een oplaadbare lithium batterij waarmee je 3 uur draadloos kunt kolven.

  • 3D borstschild, 2 fase systeem
  • geleverd met dubbele afkolf set
  • oplaadbare batterij
  • verlicht display met touchscreen
  • dubbelzijdige afkolven

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Borstkolf Horigen Grace dubbel” te beoordelen