horigen_beature_usb_kolf_oqs_big_image

Borstkolf Horigen Beature enkel

Borstkolf Horigen Beature enkel

137.50

Out of stock

137.50

Horigen Beature is een enkelzijdige borstkolf met het unieke 3D borstschild. Dit zachte siliconen borstschild masseert je tepel en tepelhof zodat je makkelijk melk afkolft.
De Beature borstkolf heeft het 2 fase systeem: een snelle stand om de melk te laten toeschieten, dan een langzamer ritme om af te kolven. Het vacuüm om af te kolven is in 9 stappen in te stellen. De Beature is een krachtige borstkolf!
De Horigen Beature kan op netstroom maar heeft ook een USB aansluiting zodat je hem kunt aansluiten op een powerbank of computer. Natuurlijk kun je er ook gewoon AA batterijen in doen. Het display is verlicht en heeft een touchscreen.

3D borstschild 107 PP ( 24mm doorsnede)
2 fase systeem
USB aansluiting
enkelzijdig afkolven
met adapter ring zodat ook smalle flessen eronder passen

Availability: Uitverkocht SKU: product-sku-99 Categorie:

Beschrijving

Horigen Beature is een enkelzijdige borstkolf met het unieke 3D borstschild. Dit zachte siliconen borstschild masseert je tepel en tepelhof zodat je makkelijk melk afkolft. De Beature borstkolf heeft het 2 fase systeem: een snelle stand om de melk te laten toeschieten, dan een langzamer ritme om af te kolven. Het vacuüm om af te kolven is in 9 stappen in te stellen. De Beature is een krachtige borstkolf! De Horigen Beature kan op netstroom maar heeft ook een USB aansluiting zodat je hem kunt aansluiten op een powerbank of computer. Natuurlijk kun je er ook gewoon AA batterijen in doen. Het display is verlicht en heeft een touchscreen.

  • 3D borstschild
  • 2 fase systeem
  • USB aansluiting
  • enkelzijdig afkolven
  • met adapter ring zodat ook smalle flessen eronder passen

Extra informatie

Barcode

6940657933778

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Borstkolf Horigen Beature enkel” te beoordelen