lansinoh_moedermelk_collector_1920x1920_big_image

lansinoh lekschaal-moedermelk collector

lansinoh lekschaal-moedermelk collector

16.95

In stock

16.95

Baal je ervan dat je kostbare melk weg lekt als je aan het voeden bent? Dan kun je deze siliconen lekschaal gebruiken. Je baby aan de ene borst, de lekschaal/siliconen borstkolf op de andere. Zo vang je elke kostbare druppel moedermelk op en gaat er niets verloren. Door het flesje in te knijpen creëer je een zacht vacuüm en blijft de moedermelk collector vanzelf zitten op je borst.Ook bekend als Haakaa of Lanke kolf.
Let op, deze siliconen collector/lekschaal is niet bedoeld om moedermelk mee af te kolven, daar is een handkolf of elektrische borstkolf beter geschikt voor. Maar voor het opvangen van lekkende melk tijdens het voeden is het een ideaal hulpmiddel.
De lekschaal heeft een "voet" waardoor ie niet snel omvalt als je hem neerzet en een koord om om je hals te doen, zodat het flesje niet omvalt mocht het los schieten.
Er gaat 100 ml in het flesje.

Beschrijving

Baal je ervan dat je kostbare melk weg lekt als je aan het voeden bent? Dan kun je deze siliconen lekschaal gebruiken. Je baby aan de ene borst, de lekschaal/siliconen borstkolf op de andere. Zo vang je elke kostbare druppel moedermelk op en gaat er niets verloren. Door het flesje in te knijpen creëer je een zacht vacuüm en blijft de moedermelk collector vanzelf zitten op je borst.Ook bekend als Haakaa of Lanke kolf. Let op, deze siliconen collector/lekschaal is niet bedoeld om moedermelk mee af te kolven, daar is een handkolf of elektrische borstkolf beter geschikt voor. Maar voor het opvangen van lekkende melk tijdens het voeden is het een ideaal hulpmiddel. De lekschaal heeft een "voet" waardoor ie niet snel omvalt als je hem neerzet en een koord om om je hals te doen, zodat het flesje niet omvalt mocht het los schieten.
Er gaat 100 ml in het flesje.

Extra informatie

Barcode

5060420233025

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “lansinoh lekschaal-moedermelk collector” te beoordelen