lansinoh_dubbel_doos_big_image
lansinoh_dubbel_big_image

Lansinoh dubbelzijdige borstkolf

Lansinoh dubbelzijdige borstkolf

189.95

In stock

189.95

De Lansinoh dubbelzijdige borstkolf is compact en stil. De borstkolf heeft een stimuleerstand (snel ritme, laag vacuüm) om je melk te laten stromen en een afkolf stand (trager ritme, meer vacuüm) om je melk af te kolven. In de afkolf stand kan je in 8 stapjes het vacuüm verhogen. De Lansinoh dubbele kolf heeft als extra dat je het afkolf ritme (aanzuigingen per minuut) in 3 verschillende standen kunt aanpassen. Dus 8 vacuüm standen en 3 ritmes, voor elke moeder wat wils!
De borstkolf wordt geleverd met kolfschilden in de maten 25 mm en 30,5 mm. De kolfschilden hebben een flexibele rand. Wil je handsfree kolven? Je kunt deze kolf combineren met de kolfbustiers van Medela en PumpEase.
Deze borstkolf werkt op netstroom of batterijen ( niet mee geleverd).
Het display is verlicht en laat zien in welke stand en op welk vacuüm niveau je kolft. Op het display loopt een timer mee zodat je kunt zien hoe lang je kolf sessie duurt.
De kolf en alle onderdelen zijn BPA vrij. Dit is een gesloten afkolfsysteem, dus hygienisch.

SKU: lansinoh-dubbelzijdige-borstkolf Categorie:

Beschrijving

De Lansinoh dubbelzijdige borstkolf is compact en stil. De borstkolf heeft een stimuleerstand (snel ritme, laag vacuüm) om je melk te laten stromen en een afkolf stand (trager ritme, meer vacuüm) om je melk af te kolven. In de afkolf stand kan je in 8 stapjes het vacuüm verhogen. De Lansinoh dubbele kolf heeft als extra dat je het afkolf ritme (aanzuigingen per minuut) in 3 verschillende standen kunt aanpassen. Dus 8 vacuüm standen en 3 ritmes, voor elke moeder wat wils! De borstkolf wordt geleverd met kolfschilden in de maten 25 mm en 30,5 mm. De kolfschilden hebben een flexibele rand. Wil je handsfree kolven? Je kunt deze kolf combineren met de kolfbustiers van Medela en PumpEase. Deze borstkolf werkt op netstroom of batterijen ( niet mee geleverd). Het display is verlicht en laat zien in welke stand en op welk vacuüm niveau je kolft. Op het display loopt een timer mee zodat je kunt zien hoe lang je kolf sessie duurt. De kolf en alle onderdelen zijn BPA vrij. Dit is een gesloten afkolfsysteem, dus hygienisch.

Extra informatie

Barcode

5060062999976

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lansinoh dubbelzijdige borstkolf” te beoordelen