Heet
nieuwe_swing_maxi_vau_big_image

Swing Maxi Flex dubbelzijdige borstkolf

Swing Maxi Flex dubbelzijdige borstkolf

184.95

In stock

184.95

Met de Medela Swing Maxi Flex kun je twee borsten tegelijk afkolven, dat bespaart tijd en levert meer melk op. Deze kolf heeft het bekende twee fase systeem: de kolf begint in een snel ritme om het toeschieten te bevorderen, daarna gaat de kolf over op het langzame afkolf ritme. Het motorblok is klein en stil. De Swing Maxi Flex heeft ovaal vormige borstschilden met een flexibele rand voor een optimale pasvorm op elke borst.
Je kunt deze kolf zonder netstroom gebruiken, de accu gaat gemiddeld 6 kolf sessie mee voor je de kolf weer moet opladen.
Flex borstschilden (maat 21 mm en maat 24 mm)
Dubbelzijdig of enkelzijdig afkolven
Pauze knop
Oplaadbare accu, dus geen stroom nodig
Geen display met kolftijd en kolfstand

SKU: swing-maxi-flex-dubbelzijdige-borstkolf Categorie: Tag:

Beschrijving

Met de Medela Swing Maxi Flex kun je twee borsten tegelijk afkolven, dat bespaart tijd en levert meer melk op. Deze kolf heeft het bekende twee fase systeem: de kolf begint in een snel ritme om het toeschieten te bevorderen, daarna gaat de kolf over op het langzame afkolf ritme. Het motorblok is klein en stil (nog geen 45 DB op hoogste stand). De Swing Maxi Flex heeft ovaal vormige borstschilden met een flexibele rand voor een optimale pasvorm op elke borst. Je kunt deze kolf zonder netstroom gebruiken, de accu gaat gemiddeld 6 kolf sessie mee voor je de kolf weer moet opladen.

Flex borstschilden (maat 21 mm en maat 24 mm) Dubbelzijdig afkolven Ook enkelzijdig te gebruiken Oplaadbare accu, dus geen stroom nodig

Extra informatie

Barcode

7612367075282

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Swing Maxi Flex dubbelzijdige borstkolf” te beoordelen